Može netko bar početi? Pa će ostali već nastaviti?
Idemo, koja je prva? Pretpostavljam "Rosa Salvaje". Još uvijek se sjećam melodije, nezaboravna je.
I što je to EMDT?
Moderator/ica: Maks
neustrasiv je napisao/la:CHrisette mozes vjerovati.....za nju ja garantujem![]()
OStale-ne garantujem!
Daniel je napisao/la:Ne treba Neo, ovako nikome preko foruma i interneta vjerovati.Svako se može preko noći pretvoriti ne daj Bože u hakera.Jedino ako poznaješ u stvarnosti neku osobu, onda je to uredu.
Bebać je bio ljubazan i napisao spisak telenovela, ali ja ne vjerujem trekerima i mislim da se samo šale s tim popisom.Vjerovatno će upoređivati i smijati se nekim nazivima sapunica.
Daniel je napisao/la:Ne treba Neo, ovako nikome preko foruma i interneta vjerovati.Svako se može preko noći pretvoriti ne daj Bože u hakera.Jedino ako poznaješ u stvarnosti neku osobu, onda je to uredu.
Bebać je bio ljubazan i napisao spisak telenovela, ali ja ne vjerujem trekerima i mislim da se samo šale s tim popisom.Vjerovatno će upoređivati i smijati se nekim nazivima sapunica.
neustrasiv je napisao/la:Daniel je napisao/la:Ne treba Neo, ovako nikome preko foruma i interneta vjerovati.Svako se može preko noći pretvoriti ne daj Bože u hakera.Jedino ako poznaješ u stvarnosti neku osobu, onda je to uredu.
OK onda ne trreba vjerovati ni tebi ni Bebacu,ni Toniju ni nikome.....jer ste svi hackeri!Ne mozes tako......ne kazems ada ja povjerenje da mogu nekoj osobi SVE ispricati (u stvari imam smao jednog takvog net prijatellja),ali Chrisette vjerujem......isto kao sto vjerujem recimo tebi Igoru ili jos ne znam kome!Vise njoj vjerujem nego pojedinim sapunicaraima sa ovog foruma!

BEBAC je napisao/la:
Ako voliš povijesne telenovele, u Meksiku se trenutno snima ALBORADA.
neustrasiv je napisao/la:BEBAC je napisao/la:
Ako voliš povijesne telenovele, u Meksiku se trenutno snima ALBORADA.
Ako volis povijesne telenovele-ONDA DEFINITIVNO NE BI TREBAO PROPUSTITI ono sto se trenutno daje na RTL-u,a zove se Padre Coraje......neobicnije od svega sto si gledao u telenovela svijetu (jako originalna serija....ali ipak po menije Resistire bolje)
Natrag na Emisije: TELENOVELE / SAPUNICE
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.