![]() |
| Repriza Star Trek: TOS-a i ENT-a |
|
Quark
|
Budući je sinoć počelo repriziranje Voyagera, a nakon što su reprizirani TNG i DS9, predlažem da nakon emitiranja Voyagera krenete sa premijernim prikazivanjem Stargatea SG-1 i Stargate: Atlantisa.
Ipak, ukoliko niste odmah u stanju otkupiti Stargate serije, bilo bi jako lijepo da nastavite sa emitiranjem Orignalne Star Trek serije (TOS), i to remasterirane verzije, te Star Trek: Enterprisea, kojega ste pri premijernom emitiranju prikazivali u negledljivim terminima za mnoge, paralelno sa Dnevnikom u 19:30h, na HRT Plusu, te u vampirskom terminu subotom. |
||||||||||||
|
_________________ Sci Fi Centar - posljednja granica |
|||||||||||||
|
Quark
|
Ma TOS je klasik čovječe. Uostalom, baci malo oko na remasterirani TOS. |
||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
Equilibrium
|
Meni osobno čudno izgleda remasterirani TOS. Sad sam se već navikao, ali u početku je jako nespojivo sve to izgledalo.
ENT je prve dvije sezone prikazivan prvotno u jako finome termine oko 10-ak sati navečer. To sam bio gledao, onda je bila duga pauza i kada se serija vratila išla je u tim kombinacijama HRT2, HRT + i sve to. |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Quark
|
Prva sezona ENT-a je bila prikazivana u prosincu 2003., prije nego što je počelo emitiranje DS9. Prikazivana je u TNG-ovom terminu, malo iza 14:00h na HRT 1.
Potom je tijekom 2005., po završetku emitiranja Voyagera (repriza), bila reprizirana 1. sezona i premijerno prikazane 2., 3. i 4. sezona. Počele su se prikazivati u popodnvnom terminu na HRT 2, oko 16-17h, uz večernju reprizu oko 23h na HRT-2 i reprize u noći te na nedjelju. Međutim, nakon što je reprizrana 1. sezona, ostale sezone su premijerno prikazane u terminu 19:15-19:30h na HRT 2, uz reprizu na HRT Plusu i vampirksom temrinu subotom. Međutim, dobar dio epizoda je, zbog tenisa (prikazivan u vrijeme Wimbledona) i ostalih sportova premijerno prikazan na HRT Plusu, a ne na HRT 2 pa je za navedene epizode ekipi koja nema HRT Plus preostalo jedino gledanje u vampirskom terminu subotom. |
||||||||||||
|
|||||||||||||
| Re: Repriza Star Trek: TOS-a i ENT-a |
|
Trap
|
Podržavam ovu akciju. Mislim da bi bio red da se otkupi Stargate, jer je serija prije svega odlična. I SG-1 i Atlantis. Dakako podržavam i otkupljivanje tj. repriziranje remasteriranog TOS-a i Enterpriisea. Živio nam HRT dugo i berićetno! |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
-fallen-one-
|
farscape i stargate svakako ... tos onako, pa može proć ... ali prioritet farscape i stargate.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
B`Pol
|
Naravno da sam za prikazivanje TOS-a i to remasteriranog.
U stvari nije mi bilo jasno zašto nije krenulo sa TOS-om. Ako se već reprizira bilo bo logično sa de reprizira cijeli ST. Isti tako sam i za reprizu ENT-a. |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
brajki
|
Ja također uvijek volim pogledati Star Trek, a i ostale SF serije.
Najviše sam se zaželio Voyagera. |
||||||||||||
|
_________________ Mislim dakle ... imam pozitronsku matricu! |
|||||||||||||
|
Enki
|
Zasto Xena ima normalan poslijepodnevni termin, a Star Trek u gluho doba noći ?!
|
||||||||||||
|
_________________ Wisdom tells me I am nothing; Love tells me I am everything. Between the two, my Life flows. |
|||||||||||||
|
bumbo
|
tos obavezno,pa nije bio sto godina!!
|
||||||||||||
|
_________________ hajduk živi vječno |
|||||||||||||
| Re: Repriza Star Trek: TOS-a i ENT-a |
|
maljciki
|
Daaa, hoćemo reprizu TOS-a i ENT-a! Sjećam se da se kod nas doma Dnevnik nije gledao samo u vremenima kad se paralelno prikazivao ENT na drugom Došlo je vrijeme za ponovne reprize, pogotovo sad kad je film postignuo veliki uspjeh i uzdignuo cijelu franšizu iz pepela... Kad smo kod toga, mogli bi i filmove prikazati, neki ciklus napraviti? |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
Crusader
|
Stargate bi bilo super za otkupiti, nastavak Enterprisea također, kao i remasterirani TOS, a posebno bi mi bilo drago vidjeti da se i Babylon 5 konačno prikaže na televiziji, da svaki dan mogu s društvom komentirati novu epizodu.
B5 je u rangu sa serijom Deep Space 9 koja se je donedavno reprizirala na HRTu. Ne bi trebala biti preskupa, s obzirom da je dosta vremena prošlo od završetka snimanja. Uz to bi bilo fora pogledati i Babylon 5 filmove |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Equilibrium
|
Babylon 5 je nemjerljvo bolji od DS9 proliva.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Tz, tz, tz... |
|
spinor
|
Oh boy... kakvog li komentara. |
||||||||||||||
|