Naime, pošto vidim da je HRT prije par mjeseci napokon krenuo sa 24satnim emitiranjem svojeg drugog programa, uvrstivši pri tom u raspored "Noćni glazbeni program" gdje prikazuje snimke raznih starijih koncerata, ja evo ovim putem predlažem da bi bilo zgodno kada bi HRT krenuo u repriziranje Eurosonga! Ne morate ići daleko u prošlost, krenite sa 1990. i Eurosongom u Zagrebu, ili možda bolje - prigodno od 1993. kad je Hrvatska prvi put nastupila na Eurosongu kao samostalna država, pa sve do danas. Siguran sam da bi to itekako bilo zanimljivo za pogledat i čuti stare komentare, ma u koje god gluho doba noći da utrpate. Nadam se samo da ste sačuvali negdje to u arhivi
Ovo ste već radili sa sportskim programom prikazivanjem prastarih utakmica, pa ne vidim problem da to slično napravite i sa glazbenim programom. Osobito sad kad svaki dan imate cca 6h dnevno tog noćnog glazbenog programa.
Nešto slično je već napravila (za ono što ja znam) - nizozemska i austrijska televizija. No oni su išli malo prebrutalno od samog početka Eurosonga. Nije da bi se bunio da i vi tako krenete, ali sumnjam u postojanje toga u vašoj arhivi.
Ajde Maks budi dobar i prenesi ovo dalje, pa nam se vrati i reci što kažu.