Moderator/ica: Maks
evro man je napisao/la:Ali ne vjerujem da ce ikad biti neko od njih,ipak ce to uvijek biti neka tv licnost.
Dorino je napisao/la:Vlatka Pokos bi bila najbolji komentator. Ima znanje i zabavna je kad treba.
Brunette je napisao/la:evro man je napisao/la:BH komentator Dejan Kukric je po meni solidan samo sto zna da isprovocira neke pjevace pa je tako 2004.godine izjavio za Zeljka Joksimovica da svira 11 instrumenata a mozda to bolje radi nego sto pjeva itd,prosle godine kaze za Stevana Fedija posle nastupa
... i mladi Stevan je poskocio i odskocio u Helsinkiju
To je isto i Kostadinov rekao.
sky7 je napisao/la:Brunette je napisao/la:evro man je napisao/la:BH komentator Dejan Kukric je po meni solidan samo sto zna da isprovocira neke pjevace pa je tako 2004.godine izjavio za Zeljka Joksimovica da svira 11 instrumenata a mozda to bolje radi nego sto pjeva itd,prosle godine kaze za Stevana Fedija posle nastupa
Ne, rekao je nešto u stilu:..."Sada ćemo čuti tu osobu, koja navodno svira 11 instrumenata"!...sa svom samo njemu svojstvenom bahatošću i arogancijom. Toga se sjećam jer sam pomislila, kako si jedan komentator na nacionalnoj televiziji dozvoljava takvo nešto!?
Jedno je zaheb.avati se, a drugo je omalovažavati dostignuća drugih ljudi, o kojima ON, kao zadnji poltron i ljigavac, samo sanjat može. SELJAČINA!![]()
Kladim se da niti "C" ljestvicu nemože otpjevati kako Bog zapovjeda, a ON se našao da OCJENJUJE KOMPETENCIJE DRUGIH LJUDI, koje itak uz sve svoje napore i politička uvlačenja, nikada neće dostići.
Odvratan mi je do bola.
statistika je napisao/la:sky7 je napisao/la:Brunette je napisao/la:evro man je napisao/la:BH komentator Dejan Kukric je po meni solidan samo sto zna da isprovocira neke pjevace pa je tako 2004.godine izjavio za Zeljka Joksimovica da svira 11 instrumenata a mozda to bolje radi nego sto pjeva itd,prosle godine kaze za Stevana Fedija posle nastupa
Ne, rekao je nešto u stilu:..."Sada ćemo čuti tu osobu, koja NAVODNO svira 11 instrumenata"!...sa svom samo njemu svojstvenom bahatošću i arogancijom. Toga se sjećam jer sam pomislila, kako si jedan komentator na nacionalnoj televiziji dozvoljava takvo nešto!?
Jedno je zaheb.avati se, a drugo je omalovažavati dostignuća drugih ljudi, o kojima ON, kao zadnji poltron i ljigavac, samo sanjat može. SELJAČINA!![]()
Kladim se da niti "C" ljestvicu nemože otpjevati kako Bog zapovjeda, a ON se našao da OCJENJUJE KOMPETENCIJE DRUGIH LJUDI, koje itak uz sve svoje napore i politička uvlačenja, nikada neće dostići.
Odvratan mi je do bola.
on ima svoj stil i neki ga vole!
sky7 je napisao/la:statistika je napisao/la:sky7 je napisao/la:Brunette je napisao/la:evro man je napisao/la:BH komentator Dejan Kukric je po meni solidan samo sto zna da isprovocira neke pjevace pa je tako 2004.godine izjavio za Zeljka Joksimovica da svira 11 instrumenata a mozda to bolje radi nego sto pjeva itd,prosle godine kaze za Stevana Fedija posle nastupa
Ne, rekao je nešto u stilu:..."Sada ćemo čuti tu osobu, koja navodno svira 11 instrumenata"!...sa svom samo njemu svojstvenom bahatošću i arogancijom. Toga se sjećam jer sam pomislila, kako si jedan komentator na nacionalnoj televiziji dozvoljava takvo nešto!?
Odvratan mi je do bola.
on ima svoj stil i neki ga vole!
to nije "stil", to su nekultura i bahatost, a takvo ponašanje mu omogućava njegov status samoprozvanog BOGA, kojem nitko niš nemože.
Brunette je napisao/la:statistika je napisao/la:a zanimljivo za slvoensku TV eurosong će komentirati slovenski član OGAE!
Andrej Hofer je član OGAE-a?
statistika je napisao/la:Brunette je napisao/la:statistika je napisao/la:a zanimljivo za slvoensku TV eurosong će komentirati slovenski član OGAE!
Andrej Hofer je član OGAE-a?
pa tak sam ja skužil njihovo brbljanje u emisiji!
Natrag na Emisije: DORA I EUROSONG
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.