Jagger je napisao/la:hahaha boto nešto izvalio, a vi se hvatate
aaaaaaaaaaaaaaaaa
Eimear Quinn je stara klapska pevaljka
to sve ptice na grani na otoku Zhirju znaju
Moderator/ica: Maks
Jagger je napisao/la:hahaha boto nešto izvalio, a vi se hvatate
aaaaaaaaaaaaaaaaa
Juli1 je napisao/la:stu je napisao/la:
ja mislim da nije isto, da riječ mižerija uopće ne postoji, i gdje god piše "mižerija", da je to pogrešno napisanouostalom, kad pročitaš tu riječ, slovo "i" nikad ne izgovoriš, a naš jezik nije takav da imamo "tiha slova" ko engleski npr... poslušaj i olivera kako pjeva i onu pjesmu iz larinog izbora "samo ljubav ostaje" itd., nitko nikad to "i" ne izgovara.
pa onda u ovoj pjesmu rozga govori na srspkom refren (slušaj pažljivo refren kaže vreme)
http://www.youtube.com/watch?v=JNczTta_YE8
možda tu na nastupu ne, ali se an CD-u čuje vreme, a ne vrijeme
Juli1 je napisao/la:Mižerja
Radi se o pjesmi koja unatoč naslovu govori o ljubavi, sa sretnim krajem.
Slušatelji će je moći čuti i vidjeti kroz mjesec dana.
Pjesma je vrlo jednostavna i lako pamtljivog refrena.
Postoji mogućnost da će jedan dio pjesme biti a capella.
Chris. je napisao/la:Nece bit nista od ovoga! Neka se odluce sta zele, ovako nema smisla.prvo ce bit pop pisma sa klapskim elementima pa sad mozda jedan dio bude acapella. haha Miks svega i svacega jednako totalni fail.
Nikoga nikad nisan cua da govori Mizerija, toga nema. Rece se Mizerja! Naslov je koma, al ne cudi me: kakva drzava, takva pisma! haha
oslić je napisao/la:Chris. je napisao/la:Nece bit nista od ovoga! Neka se odluce sta zele, ovako nema smisla.prvo ce bit pop pisma sa klapskim elementima pa sad mozda jedan dio bude acapella. haha Miks svega i svacega jednako totalni fail.
Nikoga nikad nisan cua da govori Mizerija, toga nema. Rece se Mizerja! Naslov je koma, al ne cudi me: kakva drzava, takva pisma! haha
jezik pregrizi criss,DRžava je prelijepa i pjesma će biti prelijepa,svi ćemo ostati bez daha,de malo pozitive molim
Vi obožavate pisati cua p....itd ,pa zar vas učiteljice nisu po goloj kad bi ikavicom pisali?
MyNr1 je napisao/la:oslić je napisao/la:Chris. je napisao/la:Nece bit nista od ovoga! Neka se odluce sta zele, ovako nema smisla.prvo ce bit pop pisma sa klapskim elementima pa sad mozda jedan dio bude acapella. haha Miks svega i svacega jednako totalni fail.
jezik pregrizi criss,DRžava je prelijepa i pjesma će biti prelijepa,svi ćemo ostati bez daha,de malo pozitive molim
Vi obožavate pisati cua p....itd ,pa zar vas učiteljice nisu po goloj kad bi ikavicom pisali?
Ne, ali imali smo jednu Fani iz engleskog... (ne Funny nego Fani).
Pa su onda napaljeniji među nama prije njenog sata imali slogan
Idemo kod Fani da nas bičuje na slami
MyNr1 je napisao/la:S 12 poželio:Da mi je bit' na Euroviziji...
Duga Resa
otkrio kako je to ostvarenje njegovog dječačkog sna.
Vijest ga je zatekla u krevetu, oko dva sata iza ponoći i to u Australiji gdje trenutno boravi.
oslić je napisao/la:MyNr1 je napisao/la:S 12 poželio:Da mi je bit' na Euroviziji...
Duga Resa
otkrio kako je to ostvarenje njegovog dječačkog sna.
Vijest ga je zatekla u krevetu, oko dva sata iza ponoći i to u Australiji gdje trenutno boravi.
Nepotpune informacije
U krevetu s kime?![]()
Jagger je napisao/la:oslić je napisao/la:Navodno je dobio čestitke od protukandidata Babića koji mu je poželio sve najbolje
hahaha navodno, na wall-u od face-a , čak se i julček ubacil u raspravu
Jagger je napisao/la:striček topolovac, jel bu pjesma čista klapa, ili klapski pop?
Jagger je napisao/la:oslić je napisao/la:Jagger je napisao/la:striček topolovac, jel bu pjesma čista klapa, ili klapski pop?a striček malo stariji od njega
Kaj veli babić jel tužan zbog svoje pesmetine?
neću da pišem o privatnim stvarima na mejn, nemoj da se ljutiš, pusa i ćaoo
Torno a te che sei per me l'essenziale 
Dorino je napisao/la:U našem polufinalu kao da ima 15 zemalja, Belgija je eliminisana u startu.
Natrag na Emisije: DORA I EUROSONG
Trenutno korisnika/ca: Akord, Google [Bot], MyNr1 i 8 gostiju.